Thisted   Kirke
Ny sognepræst til Thisted-Skinnerup Pastorat.   Thisted Menighedsråd tilbyder en interessant stilling som sognepræst i et stort, dynamisk sogn i en af landets skønneste egne med et rigt kirkeligt og folkeligt liv samt masser af musik.       1. Vores detaljerede beskrivelse af stillingen fra opslaget i Præsteforeningens blad kan hentes i printvenlig pdf-udgave ved at klikke HER. 2. En uddybende beskrivelse kan hentes HER. 3. Præsteboligen, der ligger Islandsvej 39 i Thisted, er beskrevet med plantegning og billeder HER.   OBS: Stillingen indebærer ogsaa tjenester i Skinnerup sogn.    4. De hjemmesider om Thisted og Thy, der er omtalt i den uddybende beskrivelse, kan du ogsaa klikke dig videre til via følgendelinks:     www.thisted.dk  www.thy.dk www.thy360.dk          På Thisted kirkes egen hjemmeside er der meget at dykke ned i. 5. Menubjælken øverst giver dig mulighed for at se billeder af dine evt. kommende kolleger, baade præster og øvrigt personale. Der er en fin præsentation af selve kirkebygningen og dens historie. 6. Og under Links er der adgang til Sognets Dagligstue, Indre Mission, KFUM og KFUK, Thisted FDF 1. kreds, ligesom Thisted Kirkes Drenge-Mandskor har sin egen hjemmeside. 7. Nederst i højrespalte på forsiden af vores hjemmeside er der en række faste links til bl.a. referater fra menighedsraadsmøder, tidligere udgaver af vores kirkeblad Kirke+Sogn, koncertplaner, vore to nyhedsbreve m.m.       8. Og saa er der ellers et omfattende arkiv af billedserier og en enkelt film. God fornøjelse!